Kultura Zabava

PLOČANSKO LJETO: “Ljubav oko svijeta” u Pučkom otvorenom učilištu

Ljubav oko svijeta, zapanjujući dokumentarac o 33 različite priče o ljubavi diljem svijeta.

U sklopu programa Pločanskog ljeta, a u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Ploče, na ljetnoj terasi POU Ploče u četvrtak, 2. rujan u 20:30 sati prikazat će se dokumentarni film “Ljubav oko svijeta” uz gostovanje redatelja Davora i Anđele Rostuhar.

Od dubokih amazonskih šuma i zabačenih sela na Himalaji, preko malih pacifičkih zemalja i afričkih slamova, sve do najvećih svjetskih metropola, ovaj zapanjujući dokumentarac prikazuje nam 33 različite priče o ljubavi i braku, izazovima i borbama, usponima i padovima, stvarajući jedinstvenu ljubavnu priču koja nas podsjeća kako ljubav nikada ne može biti jednostavna, ali kako je, istovremeno, tek nekoliko stvari na Zemlji jednostavno poput ljubavi.


Bračni par Rostuhar dokumentarni film snimio je na svom jednogodišnjem putovanju tijekom kojeg su posjetili 33 države na šest kontinenata te o ljubavi intervjuirali više od 200 ljudi.

Uz film, moći ćete pogledati i izložbu fotografija „Ljubav oko svijeta“ te podijeliti svoju ljubavnu priču s autorima filma.

Ulaz je slobodan te svoje mjesto možete rezervirati na Facebook stranici Pučkog otvorenog učilišta Ploče ili putem mail adrese: poup.ploce@gmail.com.