Kultura

PLOČANSKO LJETO: “Brodolomke” u Domu kulture!

Podsjećamo Vas na Brodolomke, predstavu kazališta Moruzgva koja će se pločanskoj publici predstaviti u SRIJEDU!

U organizaciji Grada Ploča i TZG Ploča u goste nam dolazi predstava „Brodolomke“ u izvedbi Kazališta Moruzgva i Ludens Teatra, u srijedu, 24. srpnja s početkom u 21 sat u Domu kulture Ploče.

„Brodolomke su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale.


Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali?

To naše žene rade. One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, svojstveni put i možda promijeniti sudbinu. Je li sudbina zaista zapisana ili zaista imaš izbor? Nevjerojatne transformacije, glumačko autorstvo i vještina, ples i pjesma, duhovitost i neposrednost, jednostavnost i kompleksnost svakog ponaosob, najbolji su primjeri vrhunske izvedbene umjetnosti, u koju se gledatelj jednostavno mora zaljubiti.“

Ulaznice je moguće kupiti u Turističkoj zajednici Grada Ploča, Trg kralja Tomislava 17, svakim radnim danom 8 – 15 te na dan predstave na blagajni Doma kulture Ploče u 20:30. Cijena ulaznice je 20 kn. Više o predstavi možete doznati na linku

Brodolomke

#KazališteMoruzgva