Kultura

„Pariz“ je novi singl grupe Kolodvor!

„Pariz je pjesma o sjaju i usamljenosti i potrazi za ljubavi u svim njezinim formama. Ona slavi taj “grad ljubavi i svjetlosti” kao vječnu inspiraciju i “Meku” umjetnika iz cijelog svijeta. Priča pomalo tužnu priču o onima koji izgube unutarnji sjaj ljubavi, pokušavajući dohvatiti sjaj Pariza.“ – rekao je Martin Pulić iz grupe Kolodvor u kojoj su nastupali pločani Frano Putica, Silvestar Ćavar i Toni Zekulić.

Glazbu i tekst napisao za Pariz napisao je Martin Pulić, a aranžman su radili Martin Pulić i Ante Jurinović, koji je poznat Pločanima kroz svoje srednjoškolske dane, druženja u prostorijama gdje je danas Tommy i nastupanjem u raznim Pločanskim bendovima. Za produkciju i mastering zaslužan je Goran Martinac.

Frontman grupe Kolodvor, Martin Pulić, zagrebačku, a prije toga Opuzensku adresu je zamijenio Londonskom, a autorske vještine oštrio je u bendu Stone Doves s kojim je nastupao od Brixtona do Camdena. Martin trenutno podučava svirati gitaru Rocca, sina Madonne i Guya Ritchiea, a i Guy je uzeo nekoliko lekcija prije odlaska u Tursku gdje snima film.


„Rocco ima 22 godine, već je uspješan, školovani profesionalni slikar. Na gitari je početnik, ali jako talentiran i kreativan. Izuzetno je simpatična, duhovita i inteligentna osoba.“ – rekao je Martin.

Pjesmu možete poslušati na Youtubeu niže.

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.