Kultura

OSLIKAVANJE GRADA: Pridruži se uigranoj ekipi u oslikavanju tržnice!

Potaknute pozitivnim reakcijama naših sugrađana na društvenim mrežama, kao i reakcijama prolaznika koji svakodnevno prate rad na oslikavanju pješačkog mosta u Pločama, pritom donoseći voće i vodu za okrijepu, umjetnice Zvonka Barbir i Julija Zmijarević nastavljaju s oslikavanjem neuređenih javnih površina u Pločama.

S obzirom da je oslikavanje pješačkog mosta u završnoj fazi, sada već uigrana ekipa koju uz Zvonku i Juliju čine Mijo Dominiković i Iva Krilić, već sutra započet će sa oslikavanjem vanjske strane tržnice.

Ovim putem, pozivaju sve zainteresirane volontere koji žele dati svoj obol u oslikavanju tržnice i tako pridonijeti stvaranju nove vizure u samom centru grada, da se priključe ovoj veseloj ekipi.


Za sva pitanja vezana uz projekt oslikavanja tržnice u Pločama odgovore možete dobiti na broj 095 908 2501.

Ajmo ljudi, oslikajmo naš grad!

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.