Kultura

Održana premijera “Grad kao pozornica za čitanje: Murali – pjesme kistom”

Sinoć je u našoj knjižnici premijerno prikazan kratki film nastao kao rezultat projekta “Grad kao pozornica za čitanje: Murali – pjesme kistom”. Ravnatelj Jurica Karamatić pozdravio je prisutne i zahvalio svim suradnicima i sudionicima ove projektne radionice. Božena Delaš, dramski i lutkarski pedagog, idejna začetnica projekta, vrlo je inspirativno i motivirajuće govorila o ovoj zadnjoj radionici čija su tema bili murali u Ulici Vladimira Nazora. Učiteljica Marina Burđelez približila nam je cijeli proces rada, od analize pjesama, izrade anketnih upitnika i intervjua do pisanja eseja.


Film “Grad kao pozornica za čitanje: Murali – pjesme kistom” možete pogledati na YouTube kanalu (kao i filmove s prethodnih radionica projekta)

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.