Kultura

Održana izborna skupština udruge HKZ“MI“ Komin i proslava rođendana

U subotu, 9.veljače, u prostorijama udruge u mjesnom Domu kulture održana je izborna skupština udruge HKZ“MI“ iz Komina.

Na skupštini je dosadašnje rukovodstvo izložilo izvješće o provedenim aktivnostima za 2018. godinu, predložen je plan rada za 2019. godinu i predan je financijski izvještaj za 2018. godinu.

Nakon izlaganja izvještaja, provedeni su izbori, na kojima je birano novo rukovodstvo za sljedeće 4 godine, te su izabrani:


1. Jurica Ćopo za predsjednika,

2. Kata Dugandžić za dopredsjednika,

3. Nikolina Burić Visković za tajnika i

4. Lucijan Oršulić za rizničara.

A u nedjelju je uz proslavu blaženog Stepinca održan svečani domjenak povodom rođendana udruge. Kao gosti su događaju nazočili ravnatelj osnovne škole i predsjednik NK Gusar Marijan Scipioni, predsjednik Udruge lađara Gusari Komin Stipe Vlahović, predsjednik HSG Komin Lucijan Oršulić, i predsjednik mjesnog odbora Komin Jurica Kraljević.

Poslije dobrodošlice domaćina i slavljenika,uslijedila je molitva župnika don Dražena Dukića,te ugodno popodnevno druženje.

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.