Kultura

Novo priznanje za RPP: Nagrada „Zlatni jingle“ stiže u Ploče

Na 11. Danima elektroničkih medija i 24. Danima radija, Radio postaja Ploče dobila je nagradu Hrvatske udruge radijskih nakladnika (HURIN-a) – ZLATNI JINGLE. Spomenuta nagrada dodijeljena je za najbolji jingl na lokalnoj radio postaji u Hrvatskoj u 2018. godini.

Jingl „ROŠTILJ“ proglašen je najboljim od strane Stručnog ocjenjivačkog suda u konkurenciji svih pristiglih jinglova na Natječaj. Za tekst nagrađenog jingla zaslužan je direktor RPP-a Nikola Vlahović, dok je za realizaciju i ton zaslužan suradnik RPP-a Mario Pavić.

„Nakon prošlogodišnje nagrade HURIN-a „Zlatni miš“ za najbolju internet stranicu lokalne radio postaje, ovo je zaista veliko i ugodno iznenađenje i priznanje. Dobiti dvije nagrade HURIN-a dvije godine za redom nije mala stvar i zaista smo svi presretni i ponosni. Ovo nam je putokaz i dodatni motiv da narednu godinu budemo još i bolji“, rekao je direktor RPP-a.


Inače, 11. Dani elektroničkih medija održavaju se u Svetom Martinu na Muri od 13. do 15. studenog.

Čestitamo!

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.