Kultura

NOĆ MUZEJA 2024 Zavičajna zbirka Grada Ploča ~ od barake do grada

Hrvatsko muzejsko društvo organizira devetnaesti put manifestaciju Noć muzeja, koja će se održati u petak 26. siječnja 2024. godine, u suradnji s brojnim hrvatskim muzejima i drugim baštinskim, znanstvenim i obrazovnim institucijama.


U sklopu spomenute manifestacije, a u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta u petak će svoja vrata za sve posjetitelje otvoriti i ”Zavičajna zbirka Grada Ploča ~ od barake do grada” u Domu kulture Ploče.

Zavičajna zbirka, koja je od iznimnog značaja za Grad Ploče, sustavno prikuplja, proučava, čuva, pruža stručnu zaštitu i znanstveno obrađuje kulturna dobra Grada Ploča te ih predstavlja domaćoj i stranoj javnosti.

Svi zainteresirani koji se žele upoznati s poviješću grada Ploča dobrodošli su u petak, 26. siječnja od 18 do 20 sati u prostorije Zavičajne zbirke u Domu kulture u Pločama.

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.