Kultura

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Ploče

Narodna knjižnica Ploče i ove godine sudjeluje u Noći knjige. Manifestacija je to kojom šestu godinu zaredom dajemo poticaj kulturi čitanja, potičemo razgovor o literaturi, književnosti i svemu onome što knjiga predstavlja ili treba predstavljati u suvremenom društvu.

Organizatori Noći knjige na razini RH: Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore, Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Knjižnice grada Zagreba, Udruga za zaštitu prava nakladnika – ZANA, Knjižni blok – Inicijativa za knjigu te portal za knjigu i kulturu Moderna vremena Info.

Program Narodne knjižnice Ploče za Noć knjige 2017.


*Akcija besplatnog upisa za sve umirovljenike koji knjižnicu posjete prvi put – petak, 21. i subota, 22. travnja

Petak, 21. travnja od 20:30 do 22:30 sati – TEATAR SJENA -Što knjige rade po noći?

Radionica za djecu od 7 do 12 godina. Voditeljica radionice: Božena Delaš, glumica, lutkarica

Noć knjige grli vikend!

U suradnji s CB „Mare“ priključujemo se sve popularnijem Neretvanskom pub kvizu powered by Bacchus Ploče. Književni kviz održat će se u nedjelju, 23. travnja u sklopu sedmog B izdanja Neretvanskog pub kviza. Pitanja sastavlja Davor Vukosav. Nagrade za prvo i drugo mjesto na književnom kvizu sponzorira Narodna knjižnica Ploče.

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.