Kultura

Napustila nas je profesorica Radojka Bagur

Iako čovjek zna da svakom cvijetu, ma koliko lijepo cvao, dođe kraj, teško je bilo čuti da je jedno predivno srce puno ljubavi prema svom neretvanskom kraju, 27.04.2023. godine, u Zagrebu, prestalo kucati.

Srce tako jako, a tako nježno, srce naše voljene profesorice Radojke Bagur, kojoj smo toliko često voljeli tepati “majka narodne nošnje neretvanskog kraja”.

Bilo je divno raditi s osobom kakva je bila prof. Radojka Bagur, koja je odmah stala uz KUD Ploče i svojim znanjem, iskustvom i iznimnom ljubavi nesebično pomogala da se KUD razvije.


Zbog svog nesebičnog zalaganja postala je i počasnim članom našeg Kud- a, koji je sretan i ponosan što su mogli surađivati s tako iznimnom osobom. HVALA PROFESORICE!

Ovim putem izražavamo duboku sućut obitelji Bagur.
Počivala u miru Božjem.

Ako jednom i ti kreneš
putem koji sve nas čeka.
Ugledat ćeš sjaj u oku
Nekog svoga izdaleka…

KUD Ploče

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.