Kultura

“Naoposum ili nikako” održana u Kominskom domu kulture

Sinoć je u Kominskom domu kulture gostovala udruga Libuša iz Ljubuškog koja je prisutne razveselila i nasmijala svojom glumačkom izvedbom u priči o jednom bračnom paru koji se posvađao oko tog što je muž novac namjenjen za kupnju perilice potrošio u kladionici.

Nevolju je pokušavao riješiti u konobi sastankom muške i ženske udruge gdje je svaka pokušavala dokazagi tko je u pravu. U svemu tome muž je cijelo vrijeme razmišljao kako popraviti nastalu štetu i ženu vratiti kući.


Predstava je bila odlična i Kominjani je preporučuju. Iz HKZ Mi Komin kažu: “Predstava nas je lijepo nasmijala. Iza predstave smo naše drage goste počastili u protorijama udruge. Hvala Libuši na gostovanju i svima koji su pomogli da i ovaj događaj prođe u najboljem redu.”

Foto: HKZ Mi Komin

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.