Kultura

NAJAVLJUJEMO: Koncert na orguljama u pločanskoj crkvi

Nakon koncerta duhovne moderne glazbe “Krist na žalu”, koncerta klape Stina i njihovih gostiju, red je da zadovoljimo i potrebe onih koji vole zvuk klasične glazbe, obavještavaju na službenim stranicama župe Kraljice Neba i Zemlje.

9. kolovoza poslije večernje sv. mise u župnoj crkvi je na rasporedu koncert na orguljama dr. Darka Kristovića.

Dr. sc. Darko Kristović rođen je 1967. godine u Dubrovniku, a 1995. godine diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu te nastavio već započeti studij orgulja i crkvene glazbe na Institutu za crkvenu glazbu “Albe Vidaković” u Zagrebu. Orgulje je diplomirao 1998. godine u klasi prof. Domagoja Jugovića.


Dvadeset i jednu godinu bio je orguljaš u poznatoj Bazilici Srca Isusova u Zagrebu, a samostalno je više puta nastupao u Hrvatskoj i inozemstvu. Član je zbora “Zagrebački liječnici pjevači” s kojima je snimio CD božićnih pjesama “Hote, o, ljudi sim -Rodil se je Isus”.

Član je i Hrvatskog društva glazbenih umjetnika (HDGU).

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.