Kultura

NAJAVLJUJEMO: “Dame biraju” u petak u Pločama!

Nakon ogromnog uspjeha diljem regije komedija ALTEATRA Sarajevo DAME BIRAJU puni dvorane u svim gradovima Hrvatske – samo u Splitu i Zagrebu igrala je više od 20 puta gdje je rasprodana tjednima ranije a lista čekanja za nove izvedbe je do sada nezapamćena.  Ni jedna predstava do sada nije pobrala ovakvo oduševljenje mahom ženske publike ali nisu rijetki ni pripadnici jačeg spola koji uživaju u urnebesnom humoru ove komedije koji se proteže od početka do kraja.

Riječ je o uprizorenju poznatog hita “Skidajte se do kraja” koju je  izvrsna ekipa sarajevskih glumaca dovela do savršenstva uz prepoznatljiv bosanski humor koji publiku nasmijava do suza.

Predstava govori o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.
Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza  u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanje glumaca “do kraja“ na opće zadovoljstvo publike.  Uzavrela atmosfera kakva se ne pamti u kazališnim dvoranama prati ovu ekipu gdje god nastupa a o popularnosti ove predstave u regiji govori i činjenica da je u tri godine svoga postojanja odigrana više od 200 puta a dvorane su rasprodane i po mjesec dana ranije. Fenomen ove predstave je taj što se gleda  više puta.


Predstava čiju režiju potpisuje poznati kazališni redatelj Admir Glamočak dobila je brojne nagrade na kazališnim festivalima diljem regije.

Predstava je igrala u sportskoj dvorani Ploče prošle godine u veljači s velikim uspjehom, dva puta igrala je u GKS Metković a ovaj put samo za Pločanke  igrati će u mnogo intimnijem prostoru sa ograničenim brojem sjedećih mjesta zato požurite po svoje ulaznice koje su u prodaji u Pizzeriji OLIVA od 01. veljače – (cijena je zbog visokih troškova produkcije i ograničenog broja mjesta 80,00 kn) i na stranicama Eventim.hr