Kultura

[NAJAVA] Bogat tjedan u Narodnoj knjižnici Ploče!

Očekuje nas prebogat kulturni tjedan u našoj gradskoj knjižnici gdje ćemo imati dvije radionice i jednu promocija knjige.

Božićna čarolija u knjižnici

Za naše najmlađe posjetitelje učiteljice Goga & Duška pripremile su predblagdansko druženje. Izrađivat ćemo božićne ukrase, čitati prigodne priče, a na kraju ćemo i odigrati malu tombolu. Dođite u utorak, 12. 12. 2017. u 18 sati u Narodnu knjižnicu Ploče.


Origami božićna radionica

Ovom radionicom završavaju ovogodišnja origami druženja u Narodnoj knjižnici Ploče. Radionica je namijenjena djeci od 5 i više godina, ali dobrodošli su i odrasli zainteresirani. Pozivaju se svi ljubitelji origamija da po svojoj želji i izboru na radionicu donesu model koji su samostalno izradili (kod kuće ili na radionicama u knjižnici) kako bi ih uključili u dekoraciju adventskog stola Narodne knjižnice Ploče. Radionica će se održati u srijedu, 13. 12. 2017. u 17:30 sati.

Gostovanje Marine Vujčić

Narodna knjižnica Ploče s veseljem vas poziva na književni susret s Marinom Vujčić i promociju njenog novog romana “Pitanje anatomije”. Razgovor s autoricom vodit će Melanija Mijoč prof. Gostovanje financira Dubrovačko-neretvanska županija.

Četvrtak 14.12.2017. u 19.00 sati.

O autorici i knjizi možete pročitati više na stranicama HENA COM: https://hena-com.hr/autori/autor/marina-vujcic.