Kultura

MJESEC HRVATSKE KNJIGE Pločanski srednjoškolci posjetili najveći hrvatski sajam knjiga i učila – Interliber

Još jedan Mjesec hrvatske knjige i Međunarodni mjesec školskih knjižnica Knjižnica Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića Ploče uspješno privodi kraju.

Najbolji način za zaključiti ovu svečanu manifestaciju je posjet najvećem hrvatskom sajmu knjiga i učila – Interliberu. Učenici trećih i četvrtih razreda naše škole su u pratnji profesora Zorana Sršena i Andrije Pećara 11. studenoga posjetili Zagreb, a u sklopu izleta središnji događaj bio je upravo odlazak na Interliber.

Učenici su se upoznali s različitim autorima, a od nekih su dobili i potpisane knjige. Upoznali su se i s izdavačkom i kulturnom aktivnosti, sudjelovali su u književnim radionicama i na okruglim stolovima.


Osim Interlibera, učenici su posjetili i Muzej iluzija gdje su testirali vlastita osjetila, ali i napravili zanimljive fotografije.

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.