Kultura

Metkovski slavuj objavio novi singl za Pekminu pjesmu ‘O’ jubavi fibra’

Metkovski slavuj Branko Medak, nadaleko poznat po svom prelijepom glasu i zavidnim voklanim sposobnostima objavio je novi singl O’ jubavi fibra za koji je snimio i spot. Autor teksta i glazbe je Denis Batinović – Pekma, za aranžman je zadužen Marko Nikolac, a za snimanje je bila zadužena ekipa iz opuzenskog studia Prima Vista.

Kako sam Branko kaže pjesmu je snimio u želji da promovira svoj rodni kraj i Neretvansku dolinu, a sudeći prema spotu i pjesmi u tome je apsolutno uspio. Branko se zahvaljuje svim sponzorima bez kojih bi ovo bilo nemoguće kao i bez KUD-a Župe Bagalovići te poručuje kako nastavlja dalje raditi na novom albumu, a sljedeća pjesma je duet s Nevenom Ereš, koja će svoju premijeru imati na ovogodišnjem Opuzenskom festivalu.

Mi Branku želimo još puno dobrih pjesama i puno uspjeha u daljnjoj karijeri.


Poslušajte pjesmu Branka Bedaka i KUD-a Župe Bagalovići – ‘O’ jubavi fibra‘:

 https://www.youtube.com/watch?v=Vp520rmFJ00

Tekst i foto: Metković News

 

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.