Kultura

“KRIST NA ŽALU” Koncert duhovne glazbe koji mijenja svijet na bolje

Ispričati ću vam priču o jednom Blagosloviću…😇

Rodio se od Gospodina u ljeto 2019., baš na dan sv.Bartola, jednog od dvanaestorice Isusovih apostola te stupova crkve.

Dok je rastao tepali su mu kako će izrasti u silnog gorostasa koji će mijenjati svijet na bolje, kako će duhovno okrepljivati svako Božje biće.


Gledamo ga iz dana u dan kako otkriva nove pupoljke Ljubavi polagano se uvlačeći u tkalački stan radosnih niti najljepšeg platna.

Ispisali smo po njemu taktove zahvalnosti:

Don Anti Bitunjcu, duhovnom vođi i kormilaru naših đita. Možda ne pokazujemo dovoljno, ali bez njegove ruke, ova lađa ne bi plovila niti bi prostrla pred vas sve ove blagoslove.
Našoj Jasni i njenoj podignuoj palici strpljenja, ustrajnosti i Ljubavi.
Gradu, gradskim službama, sponzorima, klapi Stina, Udruzi branitelja grada Ploča, obitelji Petrušić, mamama i bakama, volonterima, Jeleni Bitunjac i Anti Barbiru na fotografijama, svim medijima i pokroviteljima, svima vama koji ste tu noć došli podići naša krila…

Naš dragi i marljivi Antonio Grkeš na čelu pratećeg benda, Emanuel band, Stijepo Gleđ Markos, Petar Brkljačić s VIS-om Aurora te Mariola Milardović Perić, bez vaših nota i rukopisa ovo čarobno platno bi izgubilo nijanse Ljubavi.❤️‍🔥

Ovog puta naše uspomene nije spremao Jure Zovko kroz objektiv fotoaparata, ali znamo kako je tu noć bio svim srcem uz nas.

Neke ljude ova duhovna punionica Ljubavi jednostavno uveže pod svoje.💙

Tebi hvala Gospodine i slava, što nas nikad ne napuštaš, što si smiraj i mirna vala, najmoćnija Ljubav i najsnažnija oluja!

Hvala svim našim obiteljima koje su preuzele veliki teret na svoja leđa dok smo izbivali trudeći se podići ovo maleno čudo na noge.

Ogrnuti Kristovom Ljubavi krenimo u 5.ljeto našeg malenog čuda koji je plod našeg zajedništva, zahvalnosti i najveće od svih, Ljubavi! 🙏❤️

Tekst i foto: VIS Krila ljubavi