Kultura

“Jozo Bozo” u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Ploče

Čarolija je među nama”, predstava o ljepoti prijateljstva i druženja nasuprot nasilju. Kao i uvijek kod Joze Boze, predstava je to u kojoj sve pršti od čarobnih iznenađenja, od smijeha i pošalica, a​ sve ​studiozno prilagođeno uzrastu.

Tempo, žargon i stil kakav odgovaraju suvremenom djetetu. Jozo Bozo dopire do srca, djeci šalje edukativnu poruku kao i želju za dobrim, a sve na način koji je djeci neodoljiv!

Za djecu Dječjeg vrtića Ploče i područnih vrtića predstava će se održati u Domu kulture Ploče s početkom u 10:30h, o čemu će roditelje posebno obavijestiti tete/učiteljice svake skupine. Zbog pristupa mlađoj djeci, nivoa izvedbe predstave i izbjegavanja gužve predstava u tom terminu isključivo je zatvorena za vrtićku djecu.


Predstava u 14:00h predviđena je za djecu od prvog do četvrtog razreda OŠ, kao i za djecu koja nisu uključena u program vrtićkog rada, a ulaze u predviđenu dobnu skupinu.

Djeco, radujemo se Vašem dolasku!

DOM KULTURE PLOČE, 24. OŽUJKA U 10:30 I 14:00 SATI

Čarolija je među nama
I u svakom od nas se krije
Tolerancija i prijateljstvo
To čarobne su riječi dvije…

NAPOMENA: Predstava je namijenjena djeci vrtićke dobi (više od 3 i po godine) i djeci od prvog do četvrtog razreda osnovne škole.