Kultura

Josipa Pavičić Berardini promovira „Šest milimetara – ispovijest o boli i pobjedi“

U petak, 08. 09. 2017. godine, Josipa Pavičić Berardini održat će promociju svoje najnovije knjige „Šest milimetara – ispovijest o boli i pobjedi“ u Narodnoj knjižnici Ploče, s početkom u 19:30 sati.

Promociju će voditi Marijana Perinić.

O knjizi: Dijagnoza karcinoma dojke u 35. godini donijela joj je i strah i tjeskobu, ali i odluku da bolest prihvati i kroz nju prođe svjesna izbora koji su pred njom. Josipa Pavičić u svojoj ispovijesti iskreno opisuje suočavanje s najtežim odlukama u životu.


Pritom navodi sve što bi moglo zatrebati čitateljicama u sličnim životnim okolnostima – od prehrambenih režima koje je primjenjivala do mailova koje je dobivala nakon izlaska u javnost – vodeći ih svojim putem do izlječenja kroz šest razina: 1. voljeti sebe bez obzira na sve, 2. prihvatiti sebe, druge i sve događaje, 3. odlučivanje, 4. opraštanje, 5. zahvalnost, 6. smisao.

O autorici:

Josipa Pavičić Berardini provela je dva desetljeća karijere u tiskanim i TV medijima te objavila tri romana prodana u rekordnim nakladama – „Sara Santini“, „GL’amour“ i „Lopov moje mladosti“. Danas je voditeljica autogenog treninga, bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške. Ponosna je majka dva sina.