Kultura

Izložba “Žene, ženama” u Pučkom otvorenom učilištu Ploče

Najavljujemo izložbu “Žene, ženama” koja će se održati 07.03. u 18:30h u Domu kulture Ploče u organizaciji profesorice Snježane Đelmić.

Dvanaest suvremenih umjetnica iz različitih generacija i različitog obrazovanja iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore sudjeluje na izložbi povodom 8. ožujka, Međunarodnog dana žena.

Prate ih volja i želja za umjetničkom komunikacijom. Slikarska i kiparska djela razlikuju se po stilu, izrazu i izvedbi, pa se može reći da su izložena djela raznolika i bogata sadržajem. Unatoč raznolikosti sadržaja, susrećemo se s pojedinačnim kvalitetnim djelima, njihove su priče elokventne i na osobnoj i na kolektivnoj razini te održavaju osobno prepoznatljiv umjetnički izraz.


Sudjeluju: Natalija Đuranović (Crna Gora), Irena Jeras Dimovska, Kaja Urh, Klementina Golija, Maruša Štibelj (Slovenija), Ilvana Kadijević, Mirsada Masal (Bosna i Hercegovina), Dubravka Šešelj, Iva Krilić, Mirsada Mustapić, Branka Đerek, Snježana Šotra Đelmić (Hrvatska).

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.