Kultura

Izlet na Klokun

klokun by medijska grupa trećih razreda

Trećaši su sa svojim učiteljima posjetili Klokun. Dojmove sa izleta donosi nam učenik 3.a, David Franić, popraćene slikama Medijske grupe trećih razreda.


U petak, 10. 04. 2015., mi učenici 3.a i 3.b zajedno sa našim učiteljima krenuli smo u obilazak izvorišta Klokun. Otišli smo pješke. Na putu do  Klokuna vidio sam stabla smokava i maslina, pticu čaplju, makove, vojarnu i pristanište vojnih brodova, gdje su prije bili brodovi bivše JNA. Kada smo došli  do Klokuna dočekali su nas radnici Javne ustanove Izvor. Objasnili su nam kako stanovnici Ploča i okolice dobivaju čistu i pitku vodu. Oni se brinu da voda bude čista i zdrava za piće. U tome im pomažu razni uređaji. Počastili su nas sokovima i slatkišima. Nakon što smo se odmorili krenuli smo svojim kućama.

Taj dan mi je bio posebno drag jer mi djeca volimo ići na izlete.

Tekst: David Franić 3.a

Fotografije: Medijska grupa trećih razreda

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.