Kultura

HURIN uručio godišnje radijske nagrade, među nagrađenima i Radio Ploče

U Svetom Martinu na Muri održavaju se 10. Dani elektroničkih medija pod visokim pokroviteljstvom predsjednice republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. Na prvom danu elektroničkih medija održan je Sabor HURIN-a te su dodijeljene godišnje novinarske nagrade.

Radio postaja Ploče dobila je nagradu “Zlatni miš” za najbolju Internet stranicu zbog svog dizajna, sadržaja i promocije lokalnog radija.
Organizatori 10. Dana elektroničkih medija su Hrvatska udruga radijskih nakladnika, Agencija za elektroničke medije i Nacionalna udruga televizija. Tijekom 10. Dana elektroničkih medija održat će se niz panela, a najznačajniji su “Medijska strategija”, “Digitalni radio – novi početak”, “ZAMP i naknada” te “Programske osnove”.

Poslušajte izjavu direktora Nikole Vlahovića koji je preuzeo nagradu u ime Radio postaje Ploče:

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.