Kultura

HIT-KOMEDIJA “DAME BIRAJU”: Dijelimo 2X po dvije ulaznice!

Bliži nam se datum kad će pločanska publika moći uživati u ovoj hit komediji koja je oduševila regiju! Tim povodom dijelimo 2X2 ulaznice, a detalje kako ih možete osvojiti pogledajte na našem facebooku!

Podsjetimo, nakon ogromnog uspjeha diljem regije komedija ALTEATRA Sarajevo DAME BIRAJU rasprodala je dvorane u svim gradovima Hrvatske – samo u Splitu i Zagrebu igrala je više od 20 puta gdje je rasprodana tjednima ranije, a lista čekanja za nove izvedbe je do sada nezapamćena.

Ovaj urnebesni kazališni hit koji obiluje plesnim točkama, izvrsnom glazbom i publiku nasmijava do suza nakon nastupa u svim većim gradovima Hrvatske nastupiti će napokon u PLOČAMA u DOMU ŠPORTOVA .

Pločanska publika uživati će u ovom hitu u nedjelju 18.veljače 2018 s početkom u 19 sati u DOMU ŠPORTOVA PLOČE.


Ni jedna predstava do sada nije pobrala ovakvo oduševljenje mahom ženske publike ali nisu rijetki ni pripadnici jačeg spola koji uživaju u urnebesnom humoru ove komedije koji se proteže od početka do kraja.

Riječ je o uprizorenju poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja – u kojoj igraju sedmorica veličanstvenih – trenutno najtraženijih sarajevskih glumaca.

Predstava govori o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.
Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanja glumaca “do kraja“ na opće zadovoljstvo publike. Uzavrela atmosfera kakva se ne pamti u kazališnim dvoranama prati ovu ekipu gdje god nastupa, a o popularnosti ove predstave u regiji govori i činjenica da je u dvije godine svoga postojanja odigrana više od 300 puta, a dvorane su rasprodane i po mjesec dana ranije. Fenomen ove predstave je taj što se gleda više puta.

Predstava čiju režiju potpisuje poznati kazališni redatelj Admir Glamočak dobila je brojne nagrade na kazališnim festivalima diljem regije. Igraju: Nancy Abdel Sakhi, Enes Salković, Emir Fejzić, Adnan Goro, Davor Sabo, Damir Kustura, Mirza Dervišić/Sanjin Arnautović / Scenografija i kostimografija: Lejla Hodžić.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna mogu se kupiti u sustavu EVENTIMA ( prodajna mjesta kiosci TISKA, i online www.eventim.hr )