Kultura

GLAS PLOČA 2018.: Ema i Karla oduševile publiku i žiri

Dana 28.7. održan je tradicionalni glas Ploča 2018.godine ispred crkve Kraljice Neba i Zemlje. Na ovogodišnjem natjecanju za 1. nagradu stručnog žirija u kojem su bili: Valentino Juras, Jašar Murtezani i Denis Batinović i 3 nagrade publike borilo se 9 mladih kandidata.

Mnogobrojne članove publike naši natjecatelji Helena Sršen, Valeria Zolnaić, Lara Grgurinović, Brigita Marinović, Tea Kvesić, Karla Grgurinović, Antonio Čović, Antea Marijanović i Ema Bašić ostavili su bez daha svojim izvedbama za koje su se u proteklom vremenu pripremali uz stručne savjete. Ali,kao i na svakom natjecanju nagradu su osvojile 4 djevojke.

1.nagradu stručnog žirija osvojila je Ema Bašić,ima 15 godina i dolazi iz Opuzena.


3.nagradu publike osvojila je Tea Kvesić iz Ploča,

2.nagradu publike osvojila je Antea Marijanović iz Blaca, a prvu nagradu publike Karla Grgurinović iz Čeveljuše.

Voditeljica programa Dragana Herceg podijelila je nagrađenima diplome te smo nakon toga ponovno čuli njihove izvedbe kako bi naša publika još jednom uživala u nastupu zaista talentiranih djevojaka.

Osim pjevača ovu večer uveličale su i naše curice iz plesne skupine Moderni balet Ploče pod vodstvom Danite Marinović koje su otvorile i zatvorile ovo natjecanje svojom koreografijom. Veliko hvala svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli organizaciji ovog događaja kao i svoj publici koja je svojim oduševljenjem pozdravljala naše natjecatelje.

Radujemo se ovakvom uspjehu i na idućem glasu Ploča 2019.godine.

Organizator se zahvaljuje produkcija-studiu Prima Vista i Valentinu Jurasu koji je večeras ustupio svu opremu.