Kultura

Gelato Sisters novim spotom planiraju proboj na azijsko tržište!

Grupa Gelato Sisters danas je predstavila novi spot kojim idu van granica Lijepe naše i pokušavaju proboj na azijsko tržište, budući da tamo vlada interes za njima.
Podsjetimo, grupa je osnovana 2013. godine, po uzoru na Andrews Sisters. Baš kao što Gelato Sisters to rade na hrvatskim pozornicama, The Andrews Sisters 40-ih su godina svojim nastupima s big bandovima donosile jedan potpuno novi stil, bogat harmonijama i sinkroniziranim plesnim pokretima.
Sljedeći taj primjer, Gelato Sisters osmislile su svoj nastup kao kombinaciju swinga, pop, soul i jazz glazbe, zanimljivih i usklađenih kostima te energičnih plesnih nastupa.
Gelato Sisters su Neda Parmać, Sanja Parmać i Romana Pavliša, a uz njih nastupa i prateći bend The Popsicles koji čine: Jerko Vladevit (saksofon), Tvrtko Hrelec (klavir), Goran Delač (kontrabas) i Frano Putica (bubnjevi).
U ovom Medleyu nalazi se devet pjesama, od kojih su četiri grupe Andrew Sisters, te hitovi Banglesa, Carol Channing, Ette James, Carly Rae Jepsen i Blondie. Nakon ovog Medleya Gelato Sisters će u rujnu objaviti i svoj novi singl.

vecernji.hr