Kultura

Finaliziran line-up Adriatic Perception festivala, sutra počinju dva dana i noći vrhunskog ljetnog provoda

Na mjestu gdje se miješaju dvije vode različitih sastava, gdje se spajaju slatko i slano, gdje čudni vjetrovi pušu, nalazi se novi dom Adriatic Perception festivala, koji će se održati 25. i 26. kolovoza i na kojem će u dva dana i dvije noći, na dvije pozornice nastupiti 30 regionalnih DJ-eva.


S prvim korakom na lokaciju Ušća Neretve, percepcija se momentalno mijenja, a pješčana plaža, more, sunce, sportske aktivnosti i glazba tvore perfektnu fuziju, posebno kreiranu i smiksanu, kako bi omogućila dva dana i noći vrhunskog ljetnog provoda, na čarobnoj lokaciji. Bilo to utočište od ljetnih vrućina, uživanje u netaknutoj prirodi ili samo mjesto za bijeg, Ušće Neretve nudi puno više nego što možete zamisliti, dok će Adriatic Perception festival, dodati audio dimenziju najbolje regionalne elektronske glazbe.

Zbog toga je line-up za ovo iskustvo vrlo pažljivo pripremljen, kako bi na koncu ljeta, nosili samo najljepša sjećanja, koja će zaokružiti ljeto 2017. Na APF2017 će u dva dana i dvije noći, na dvije pozornice nastupiti:

AudioStorm, Adot, Alen Milivojević, Avoid, Black Acid, Bonaca, D.R.N.D.Y, Edy C, Marina Karamarko, Jolly Joke, DJ Jock, Raven TK, Mario Daic, Pero FullHouse aka Skeptik, Tea Vučkovič, Inis, Denis Dražić, Alexander G, Toni Montana, Erga, Tome R., Vedri Tunes, Chuby, Okac, Amigoo, Leon B., Maroje, Worda, Perceptor, DJ tAXI, Matt Butt.

S obzirom da je Ušće Neretve posebna prirodna lokacija, APF njeguje ekološki odnos prema prirodi, pa će za vrijeme trajanja festivala, posebna pozornost biti na tome da lokacija i nakon festivala ostane prekrasna i netaknuta.

Posjetitelji imaju i mogućnost kampiranja na festivalskom tlu, s vlastitom opremom za kampiranje, a na festivalu će u ponudi biti i mnoga iznenađenja, kako glazbena, tako i osvježavajuća. Na samom koncu festivala, svoju ćemo percepciju zrakom poslati na četiri strane svijeta te tako stvoreni zajednički “subjektivni odraz objektivne stvarnosti” poslati još dalje s prekrasnog Ušća Neretve.Festivalske ulaznice možete nabaviti preko Ticketshopa i na prodajnim mjestima, dok će dnevne biti moguće kupiti na ulazu. Više informacija o line-upu, lokaciji i ostalome, možete provjeriti ovdje.

Vidimo se tamo gdje Neretva ljubi more, na #APF2017.

mixmagadria.com

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.