Kultura

Duška Mušić u Gradcu predstavlja novu knjigu!

Općinska knjižnica “Hrvatska sloga” Gradac, u sklopu programa Mjesec hrvatske knjige 2023, a na Dan hrvatskih knjižnica, 11.11.2023. (subota), s početkom u 18.00 u poziva vas na autorsku večer te predstavljanje nove zbirke priča autorice Duške Mušić – “rekao je: NE”. Duška ne dolazi sama, već kao i uvijek uz nju stiže i društvance koje čini logistiku zvijezde i to: od vozača i svirača do stilista i fotografa 🥰

Također, iz Knjižnice pozivaju da 11.11.2023. podržite i akciju besplatnog upisa u knjižnicu, jer svaki novi korisnik je potencijalni čitatelj, a svaki novi čitatelj je broj više za fond knjižnične zajednice!

Za potpunu sreću korisnika i onih koji će to tek postati, Knjižnica na Dan hrvatskih knjižnica daruje posjetitelje knjigama i knjižnim dodatcima!


A Duška je svoj dolazak u Gradac najavilja sljedećim biranim riječima:

ako kažem da se jako radujem Gradcu – tko zna kako će to ljudi shvatiti…
u mom djetinjstvu Gradac je odigrao važnu ulogu… tu je bila prva nudistička plaža i tu sam zajedno sa Slobodankom, Katjom, Ivanom i Tonkom gledala kroz grmlje nešto radi čega ja još uvijek imam noćne more… ove ostale nabrojane nemaju – one su sve udate..
o tome ćemo u Gradcu sutra, u 18 sati…
jedva čekam da se vidimo ❤

Tekst: Općinska knjižnica Hrvatska sloga Gradac i Duška Mušić
Naslovnica: Duška Mušić Facebook

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.