Kultura

Dom kulture, 17.03. u 18:00: “Uzbuna na Zelenom vrhu”

Ne propustite jedan od najpopularnijih filmova za djecu – Uzbuna na Zelenom vrhu, u Domu kulture u Pločama, 17. ožujka u 18:00.

Koko i njegovi prijatelji provode ljetne praznike na obalama jezera uz idilični Zeleni Vrh, družeći se i igrajući. Bajkovitu seosku idilu naruše neobični događaji koji uznemire i djecu i sve seljane: kradljivci pod okriljem noći pljačkaju kuću za kućom, odnoseći sve vrijedno što im dođe pod ruke. Kada se policija ogluši na prijave odraslih, djeca odluče uzeti stvar u svoje ruke i razotkriti lopove.

Film je rađen prema romanu Ivana Kušana. Razvoj scenarija, projekta te proizvodnju podržao je Hrvatski audiovizualni centar. Upravo tim razlogom, Pučko otvoreno učilište Ploče izdvojene projekcije filma organizirat će za polaznike osnovnih škola.


Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.