Kultura

DIRTY WAREHOUSE: Na prvo izdanje ‘Prljavog Skladišta’ dolazi Alexander Kowalski

U Pločama će se 24. ožujka/marta održati prvo izdanje ‘Dirty Warehouse‘ partyja, u organizaciji YOUniverse divizije, a u goste dolazi Alexander Kowalski, ali i Skeptik, DJ Jock, Edy C, kojima će se pridružiti domaćin Jolly Joke.

Tehnička Radionica Ploče tako će po prvi put postati poprište underground techno partyja, a YOUniverse Division obećaje prljavi koktel koji se sastoji od nove lokacije, starog skladišta i bezvremenskog underground techna.

Zbog toga će se u Dirty Warehouseu Skeptiku, DJ Jocku, Edy C-u i Jolly Jokeu pridružiti njemački techno producent i DJ, čija se vještina ogleda upravo u spoju elemenata klasičnog Detroita i povijesnog Berlina.


Alexander Kowalski gaji ljubav prema sofisticiranim bas linijama, dubokim beatovima i izazovnim aranžmanima, a svoju reputaciju počeo je graditi prije više od 20 godina. Kroz to vrijeme, izgradio je i impresivan opus koji se sastoji od četiri solo albuma, brojnih singlova i remikseva.

Izniman artist na iznimnoj lokaciji, a pretprodaja ulaznica kreće početkom sljedećeg tjedna, po cijeni od 70kn, dok će na dan eventa ulaznica biti 100kn.

Više informacija u eventu.

mixmagadria.com