Kultura

Advent u Škanju

U srijedu je u prepunom prostoru udruge “Škanj” odigrana kazališna predstava “Ponoćna igra” Amaterskog kazališta Opuzen. Oduševljena publika pohvalila je izvedbu glumaca, ali i cjelokupnu ideju Škanja da pokloni nešto ovako sjajno svojim sugrađanima.
Ovaj događaj osmišljen je kao dar udruge Škanj u prosincu kao mjesecu darivanja, kako bi svoje sugrađane kulturno obogatili i uljepšali predblagdansko ozračje.

“Općenito smo odlučili biti inspirirani glasom javnosti, te činimo velike napore u osnaživanju lokalne zajednice, djelovanju za društveno dobro te poboljšanju života Pločana uopće. Sve što radimo plod je timskog rada, baziranog na međusobnom uvažavaju mišljenja i organiziranoj realizaciji dobrih ideja. A to je smisao Adventa. Stoga smo vrlo ponosni na jedno ovakvo događanje, a u planu imamo pregršt projekata u skorije vrijeme.” – rekao je Vlaho Orepić, predsjednik UG Škanj.

Nakon predstave, nastavljeno je druženje s posjetiteljima uz degustaciju domaćih slastica i čaj s rumom te su razmijenjeni dojmovi o predstavi. Iz Škanja ovim putem zahvaljuju svima koji su nazočili, a posebno gostima/glumcima Suzani Mušan i Mariju Jurkoviću!


Škanj vas sviju poziva na gradsku rivu 21. prosinca kada počinje manifestacija “Advent u Pločama”.

UG Škanj