Kultura

Adriatic Perception Festival – Savršena fuzija glazbe i prirode

Adriatic Perception Festival predstavlja svoje treće izdanje, koje će se održati 25. i 26. kolovoza 2017., na novoj, očaravajućoj lokaciji koja ostavlja bez daha. Na mjestu gdje Neretva ljubi more smjestio se novi dom APF-a.

“Sve je stvar percepcije…”, rečenica je koju smo svi toliko puta čuli, pročitali ili izrekli, a budući se naša percepcija mijenja sa svakim novi događajem ili pojavom, protekla je godina i naša percepcija iste rezultirala ovogodišnjim posebnim izdanjem APF-a.

Do kreiranja percepcije dolazi preko uvjerenja, vjerovanja, imitacije, ideja, okoline i samodefiniranja. To su ideje koje smo prihvatili i u koje vjerujemo te prema njima postupamo. Tako Adriatic Perception festival u suradnji s Mixmag Adria vjeruje u najbolju regionalnu elektronsku glazbu i njezinu moć spajanja ljudi, ali i ideju da svatko može pridonijeti očuvanju okoliša na jednostavne načine i bez napora.


S prvim korakom na lokaciju Ušća Neretve, percepcija se momentalno mijenja, a pješčana plaža, more, sunce, sportske aktivnosti i glazba tvore perfektnu fuziju, posebno kreiranu i smiksanu, kako bi omogućila dva dana i noći vrhunskog provoda.

Uplovite 25. i 26. kolovoza u savršen spoj prirode i glazbe na Ušću Neretve i podijelite s nama percepciju Adriatic Perception festivala 2017.

Više informacija uskoro.

Tekst: mixmagadria.com
Foto: ploce.com.hr