Kultura

ADRIATIC PERCEPTION FESTIVAL Priprema se pravi glazbeni spektakl i proslava života, ljubavi i elektronike: Stiže 30 izvrsnih regionalnih DJ-eva

Između Ploča i Metkovića, na ušću rijeke Neretve priprema se pravi glazbeni spektakl i proslava života, ljubavi i odlične elektronike. Treće izdanje Adriatic Perception Festivala održava se na ovoj novoj i magičnoj lokaciji 25. i 26. kolovoza, a uz pješčanu plažu, kristalno čisto more, sunce i glazbu – tvori perfektnu dvodnevnu fuziju.

Kreiranje percepcije sami smo prihvatili, a do nje dolazi preko uvjerenja, vjerovanja, imitacije, ideja, okoline i samodefiniranja. Adriatic Perception festival u suradnji s Mixmag Adria vjeruje u najbolju regionalnu elektronsku glazbu i njezinu moć spajanja ljudi, ali i ideju da svatko može pridonijeti očuvanju okoliša na jednostavne načine i bez napora.

Dva dana na festivalu idealna su za lov na vjetar i kitesurfing te windsurfing, a dvije noći donose progresivne i jače techno zvukove na dvije pozornice.


Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.