Kultura

Od 2 do 2: Samo Ploče, Samo Ljubav, Svaka igra – Svaka dobiva!

Sada već tradicionalno Udruga studenata Grada Ploča u utorak i srijedu 1. i 2. kolovoza na gradskoj plaži u Pločama organizira Festival “od 2 do 2” u sklopu Pločanskog ljeta. Podsjetimo da je festival prvo izdanje imao 2009. godine, a od 2013. organizira ga Udruga studenata Grada Ploča koja je sve to organizacijski digla na jedan viši nivo.

Naime, festival je u svojim počecima okupljao demo bendove, no organizatori su 2016. odlučili dignuti sve na jednu višu razinu, pa su tako lani npr. nastupili Ante Cash i Hladno Pivo.

Svi vi koji ste se prethodnih godina našli u Pločama za vrijeme održavanja festivala mogli ste se uvjeriti u dobru organizaciju, odličnu muziku i vrhunski provod koji ne bi bio ni približno takav da nije vrijednih momaka, pločanske dice koja čini sve da to bude na nivou kakvom Ploče, kao ipak rokerski grad i zaslužuje.


Bartol Cvitanović, Boris Wagner, Jeronim Dulaj, Denis Jelčić, Tin Piskač, Saša Burđelez, Marin Ćavar, Mateo Klarić, Karlo Lulić, Josip Batinović uža je ekipa bez kojih to ne bi bilo to. Momci, kapa do poda.

Predsjednik Udruge studenata Grada Ploča, Bartol Cvitanović ove godine očekuje oko 2000 posjetitelja festivala, a svima njima je osiguran besplatan kamp, na plaži su postavljeni tuševi tako da rokerski ugođaj bude potpun. Naravno, sve to mora biti pokriveno i nekakvim izvođačima a oni su ove godine zaista vrhunski! Tako prvu večer nastupaju M.O.R.T., Noa, 0+ i Kritikal, a drugu Goran Bare i Majke, Grupa Delta te DJ Jolly Joke!

A da bi ljetni ugođaj i pločanski đir bio potpun, prije samog koncerta već tradicionalno se organizira turnir odbojke na pijesku i turniri u kartama, a ove godine i nogomet na pijesku.

–  Zbog vaših zahtjeva odlučili smo prodavati karte po nižoj cijeni do nedjelje 30.7.2017. Nakon 30.7. povlačimo karte iz pretprodaje, nakon čega će se katre moći kupiti samo na ulazu po skupljoj cijeni. Festivalskih ulaznica je ostalo manje od 50 kom zato požurite po svoju! – poručuju organizatori.

1.dan= 30kn
2.dan=60kn
Festivalska=80kn

Karte za festival se mogu kupiti u:

Ploče – Oliver’s Bar (Admiral)
Opuzen – Motel ,,Delta”
Vrgorac – Caffe Bar ,,Korzo”
Gradac – Caffe Bar ,, Karaka”
Kominsko Ušće Neretve – Kod Morisa
Drvenik – Caffe Bar ,,Slatka voda”
Metković – “Tiskara Plećaš”

Ovogodišnji festival podržavaju, Ožujsko kao generalni sponzor,  Admiral, Grad Ploče, Lučka uprava Ploče, Luka Ploče, Maraska, Dom sportova Ploča te pločanski ugostitelji. Uz to tu su medijski pokrovitelji su : Neslužbena stranica grada Ploča, Radio postaja Ploče, Radio Ljubuški, Običan radio Mostar, te Radio Narona.

Za kraj recimo i to da će festival imati i humanitarni karakter, te će dio od prodanih ulaznica biti namijenjen Udruzi Radost iz Ploča.

Organizatori ove sjajne zabave i odličnog načina promoviranja Ploča, poručuju kako im je cilj “okupiti što više ljudi iz cijele regije, te im uz pristupačne cijene ponuditi odličnu zabavu i druženje, dobre vibracije i chill uz sunce i more.”

– Vidimo se i ovo ljeto na svima već znanoj lokaciji, a one koji nas nisu još posjetili pozivamo da dođu i vide kako ekipica radi zabavu.

Samo Ploče, Samo Ljubav, Svaka igra – Svaka dobiva!

Program će, kako i sam naziv festivala govori, oba dana početi u 17 sati, a završiti u samu zoru, u 5 sati.

 

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.