Kultura

100 000 kn za uređenje ljetne pozornice POU-a

Na natječaju Minstarstva kulture-Program investicijske potpore Pučko otvoreno učilište Ploče ostvarilo je 100.000,00 kn za uređenje ljetne pozornice POU.

Sa ostvarenim sredstvima odradit će se dodatni pripremni, betonski, fasaderski, kamenarski radovi i elektroinstalacijski radovi.

„Sastavni dio ustanove Pučkog otvorenog učilišta Ploče je i  Ljetno kino-pozornica te je kao takvo nositelj kulturnih događanja Grada Ploča. Tijekom cijele godine, osobito u toplijim razdobljima Ljetna pozornica okuplja sve oblike kulturnih i zabavnih manifestacija, od koncerata zabavnog do klasičnog žanra, predstava, animacija do filmskih projekcija. Trajno korištenje ukazalo je potrebu za daljnjim ulaganjima, rekonstrukcijom i razvijanjem atraktivnosti samog prostora. Drago nam je da je Ministarstvo kulture prepoznalo prijavljeni projekt s obzirom da će rekonstrukcija ljetne pozornice Pučkog otvorenog učilišta Ploče omogućitii trajno okupljanje , intenziviranje i provedbu svih kulturnih manifestacija na području grada Ploča na atraktivnoj lokaciji, posjetiteljima pružiti jedinstven ugođaj, a POU Ploče donijeti i dodatnu konkurentnost u svijetu kulture“, izjavila je ravnateljica POU Ploče Marija Grgurinović Bebić.


 

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.