Kultura

01.04. – Kino u Pločama / “Prste(n) sebi” i “Sve što dolazi”

01.04.2017., u pločanskom kinu u Domu kulture prikazuju se animirani sinkronizirani film za djecu PRSTE(N) K SEBI (18.00 sati) i  01.04.2017. i film SVE ŠTO DOLAZI (20.00 sati).

 

„PRSTE(N) K SEBI“, animirani sinkronizirani fillm za djecu


Ovaj film oživljava tri središnja lika iz klasičnog kineskog romana Putovanje na zapad kao trio Maks, Okar i Vilko – roboti koje je napravio naš junak Sam Novak i koji mu pomažu u njegovom zadatku da spasi grad i pronađe ljubav. Može li ova šarena ekipica postati herojska? Hoće li prsten ili hrabrost da se spasi grad od zločestih robota osvojiti srce Semove ljubavi iz djetinjstva? Radnja filma Prste(n) k sebi smještena je u izvoran grad budućnosti koji golica maštu i služi kao jedinstvena pozadina za uzbudljive akcijske dijelove. Na prvi pogled, gradovi liče na one moderne u kojima i sami živimo, ali kada pažljivije pogledate, vidjet ćete kako zrakom lete automobili, a nogostupom šeću roboti. Film je prepun dinamične akcije koju sam svijet u kojoj se odvija čini još inovativnijom.

„SVE ŠTO DOLAZI“, film

„Sve što dolazi“ djelo je mlade francuske redateljice Mie Hansen-Løve za koji je ovjenčana Srebrnim medvjedom za najbolju režiju na Berlinaleu.
Govori o Nathalie, profesorici filozofije u srednjoj školi u Parizu. Strastveno radi svoj posao i obožava učenicima prenositi ljubav prema kritičkom razmišljanju. Udana s dvoje djece, rastrgana je između svoje obitelji, bivših učenika i vrlo posesivne majke. Jednoga dana, suprug joj objavi da je napušta zbog druge žene. S novostečenom, nametnutom slobodom, Nathalie se nalazi pred izazovom da iznova stvori svoj život.

 

Cijena ulaznica je po 20 kuna.

VIDIMO SE U DOMU KULTURE PLOČE!

Možda ti se sviđa

Divlje odlagaliste
Kultura

DOGOVOROM PROTIV “DIVLJAKA”

Prema ocjeni stručnjaka jedino dugoročno rješenje je izgradnja zajedničkog odlagališta za sve neretvanske gradove i općine Sanacija odlagališta otpada na
Kultura

Gitarski duo Ravi Shrestha & Miha Petric

Ne propustite večer prožetu zvukom flamenka, jazza, bluesa i etno glazbe inspiriranu melodijama sa područja Španjolske, Latinske Amerike i Balkana.