Crna kronika

Zaustavljen na području Vrgorca, kod sebe imao pištolj i streljivo

Policijski službenici Postaje granične policije Vrgorac, u ponedjeljak 14. veljače 2022. godine na području Vrgorca zaustavili su osobno vozilo u kojem su pronašli vatreno oružje.

Utvrđeno je kako je navedeni pištolj u vlasništvu 33-godišnjaka, te da ga ilegalno posjeduje. Policijski službenici oduzeli su pištolj i streljivo, te je 33-godišnjak doveden u službene prostorije.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 33- godišnjak držao i nosio vatreno oružje kategorije B bez odobrenja za nabavu oružja čime je ostvario obilježja prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana radi čega će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu, prenosi Dalmacija danas.


Možda ti se sviđa

Crna kronika

ŠVERCERI U DOLINI NERETVE

Zbog nekontroliranog uvoza svinja u posljednje je vrijeme propalo više svinjogojskih farmi. Iz susjedne Hercegovine pristiže meso po nelojalno niskim
Crna kronika

Krao dizel iz vozila u Opuzenu i Pločama

Policijski službenici Policijske postaje Metković i Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške