Crna kronika

Zapljena marihuane u Pločama

U posljednjih tjedan dana na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske droga je zaplijenjena kod 42 osobe.
Najveći broj zapljena, njih 25, ostvaren je tijekom ulazne/izlazne granične kontrole na graničnim prijelazima, dok su ostale zapljene ostvarene na području Dubrovnika, Pelješca, Korčule, Šipana i Ploča.

U najvećem broju slučajeva zaplijenjena je marihuana, ali i ostale droge poput kokaina, MDMA, halucinogenih gljiva, hašiša i tableta koje se nalaze na popisu droga.

Droga je pronađena kod 29 stranog i 13 hrvatskih državljana koji su prekršajno sankcionirani sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.


Izdvajamo slučaj zapljene 35,5 g marihuane koja je u srijedu, 3. kolovoza u Pločama zaplijenjena kod 26-godišnjeg hrvatskog državljanina. Droga je uz potvrdu oduzeta, a 26-godišnjak je prekršajno sankcioniran prema Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.

 

PU dubrovačko-neretvanska
Ilustracija: www.artsfon.com

Možda ti se sviđa

Crna kronika

ŠVERCERI U DOLINI NERETVE

Zbog nekontroliranog uvoza svinja u posljednje je vrijeme propalo više svinjogojskih farmi. Iz susjedne Hercegovine pristiže meso po nelojalno niskim
Crna kronika

Krao dizel iz vozila u Opuzenu i Pločama

Policijski službenici Policijske postaje Metković i Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške