Crna kronika

Zajedničkim radom policija u roku jednog dana uhitila počinitelja tri krađe

U srijedu, 19. travnja, policijskim službenicima u Policijskoj postaji Metković 47-godišnjak je prijavio krađu ručne motorne kosilice, osobne iskaznice, bankovne kartice i službene iskaznice, sve na ime prijavitelja, iz prizemlja svoje kuće u Otrić Seocima. Materijalna šteta otuđenih predmeta procjenjena je na 330 eura.

Potom je jučer, 20. travnja, policijskim službenicima Policijske postaje Ploče 60-godišnjak prijavio krađu motorne pile, vrijednosti oko 200 eura, iz otvorene garaže u Staševici.

Nakon njega, u Policijsku postaju Ploče pristupio je 44-godišnjak koji je prijavio krađu ručnog analognog sata vrijednosti oko 200 eura koji se nalazio u nezaključanom ormariću na njegovom radnom mjestu.


Kriminalističkim istraživanjem, kojeg su zajednički proveli policijski službenici Policijske postaje Ploče i Policijske postaje Metković, već jučer je pronađen počinitelj navedene serije krađa.

Radi se o 51-godišnjaku, koji je od prije poznat policiji zbog sličnih kaznenih djela i on je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, kazneno prijavljen za sva tri kaznena djela krađe podnošenjem kaznene prijave u redovnoj zakonskoj proceduri, javljaju iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Možda ti se sviđa

Crna kronika

ŠVERCERI U DOLINI NERETVE

Zbog nekontroliranog uvoza svinja u posljednje je vrijeme propalo više svinjogojskih farmi. Iz susjedne Hercegovine pristiže meso po nelojalno niskim
Crna kronika

Krao dizel iz vozila u Opuzenu i Pločama

Policijski službenici Policijske postaje Metković i Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške