Crna kronika

VRGORAC Sudar autobusa i osobnog automobila, više djece završilo u bolnici

Jučer u 13.55 sati u Vrgorcu u Hercegovačkoj ulici je došlo do sudara između osobnog vozila i autobusa koji je prevozio učenike.

Do nesreće je došlo u trenutku kada se vozač osobnog vozila uključivao u promet i pri tome udario u školski autobus. Jedno dijete je odmah zatražilo liječničku pomoć koja mu je pružena u zdravstvenoj ustanovi u Vrgorcu gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede – javlja Dalmacija danas.

Naknadno, nešto poslije 16.00 sati još četvero djece u dobi od 11 do 17 godina na hitnom medicinskom prijemu u KB Split je zatražilo liječničku pomoć.


Vozač osobnog vozila je također prevezen u bolnicu, a protiv njega slijedi provođenje istraživanja u vezi izazivanja prometne nesreće i podnošenje odgovarajuće prijave.

Možda ti se sviđa

Crna kronika

ŠVERCERI U DOLINI NERETVE

Zbog nekontroliranog uvoza svinja u posljednje je vrijeme propalo više svinjogojskih farmi. Iz susjedne Hercegovine pristiže meso po nelojalno niskim
Crna kronika

Krao dizel iz vozila u Opuzenu i Pločama

Policijski službenici Policijske postaje Metković i Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške