Crna kronika

U jučerašnjoj prometnoj nesreći ozlijeđene tri osobe

U prometnoj nesreći koja se jučer, 17. siječnja, u 16,45 sati dogodila na izlazu iz Dubrovnika u Prijevoru jedna je osoba teže, a dvije su lakše ozlijeđene.

Do prometne nesreće je došlo tako što se 80-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka prilikom izlaska iz lijevog nepreglednog zavoja nije kretao sredinom obilježene kolničke trake, već je prešao na suprotnu traku gdje je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak.

Potom je na stražnji dio vozila 34-godišnjaka naletjelo osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnjak.


U ovoj prometnoj nesreći teže tjelesne ozljede zadobio je 34-godišnjak, dok su preostala dva vozača zadobili lakše tjelesne ozljede.

Možda ti se sviđa

Crna kronika

ŠVERCERI U DOLINI NERETVE

Zbog nekontroliranog uvoza svinja u posljednje je vrijeme propalo više svinjogojskih farmi. Iz susjedne Hercegovine pristiže meso po nelojalno niskim
Crna kronika

Krao dizel iz vozila u Opuzenu i Pločama

Policijski službenici Policijske postaje Metković i Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške