Crna kronika

U dubrovačkom domu Domus Christi dogodilo se ubojstvo, obitelji javljeno kako je korisnik preminuo prirodnom smrću!

Kako je portal Dubrovnik INsider doznao, u dubrovačkom domu za starije Domus Christi kojem je na čelu ravnateljica Mirjana Vujnović prije tri godine dogodilo se ubojstvo! Naime, u sobi u kojoj su boravila tri štićenika, jedan je stariji muškarac drugog napao štapom i usmrtio ga. Treća osoba je sve vidjela, kao i djelatnici doma, koji su pronašli krvavi štap. Što je poduzela ravnateljica Vujnović, što je poduzela Dubrovačko-neretvanska županija, na čelu s Nikolom Dobroslavićem? Dubrovnik Insider piše – NIŠTA!

Kako su neslužbeno doznali, obitelji nesretnog muškarca javljeno je kako je preminuo prirodnom smrću, a zaposlenicima je rečeno da šute. Međutim, netko od djelatnika nije mogao spavati te je početkom 2019. anonimno kontaktirao policiju i prijavio slučaj. Tada su djelatnici došli u dom i ispitivali svih, od štićenika do djelatnika i naravno, ravnateljice. Međutim, svjedok odjednom gubi pamćenje. Policija je slučaj istražila i predala ga na DORH.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska potvrdila je priču:


Policijska uprava dubrovačko-neretvanska saznanja za navedeni događaj dobila početkom 2019. g. nakon čega je, u koordinaciji s Županijskim državnim odvjetništvom u Dubrovniku, provedeno vrlo opsežno kriminalističko istraživanje.

O svemu utvrđenom policija je pismeno obavijestila nadležno Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku te Vas za sve daljnje informacije o ovom događaju upućujemo na njih, piše Dubrovnik Insider.

Možda ti se sviđa

Crna kronika

ŠVERCERI U DOLINI NERETVE

Zbog nekontroliranog uvoza svinja u posljednje je vrijeme propalo više svinjogojskih farmi. Iz susjedne Hercegovine pristiže meso po nelojalno niskim
Crna kronika

Krao dizel iz vozila u Opuzenu i Pločama

Policijski službenici Policijske postaje Metković i Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške