Crna kronika

TRAGANJE U TIJEKU Nestao muškarac kraj Opuzena, traže ga timovi HGSS-a

Tijekom jučerašnjeg dana u 18:47 sati županijski Centar 112 zaprimio je dojavu od HGSS-a da je u tijeku traganje za nestalom muškom osobom na jezeru Kuti-Opuzen. U akciji je uključeno 10 pripadnika HGSS-a Dubrovnik, Split , Koprivnica i Novska. Potraga je sinoć prekinuta oko 23 sata, a nastavlja se jutros.

U 10:19 sati županijski centar 112 Dubrovnik zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći s ozlijeđenim osobama na D8 kod mjesta Močići u Konavlima. U ovoj nesreći sudjelovala su tri osobna vozila. Centar 112 odmah je o ovom događaju izvijestio HMP, policiju i Dubrovnik ceste.

U 11:42 sati ŽC 112 Dubrovnik zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći s ozlijeđenom osobom u Ulici Andrije Hebranga u Dubrovniku. U ovoj nesreći sudjelovali su osobno vozilo i motocikl. ŽC 112 odmah je o ovom događaju izvijestio HMP, policiju i Tehnogradnju.


Možda ti se sviđa

Crna kronika

ŠVERCERI U DOLINI NERETVE

Zbog nekontroliranog uvoza svinja u posljednje je vrijeme propalo više svinjogojskih farmi. Iz susjedne Hercegovine pristiže meso po nelojalno niskim
Crna kronika

Krao dizel iz vozila u Opuzenu i Pločama

Policijski službenici Policijske postaje Metković i Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške