Crna kronika

Tko je muškarac koji je zbog dječjeg rođendana raznio kuću i ozlijedio policajce

OD DANAS popodne u Opuzenu se odvija prava drama. 49-godišnjem Radomiru Šimoviću navodno su zasmetala djeca koja su slavila rođendan pa je na njih vikao i prijetio im. Susjedi su stoga pozvali policiju.


Prema pisanju Slobodne Dalmacije, Šimović je tada pustio plin te je došlo do eksplozije, koja je raznijela pola kuće, i požara. Kada su ga policijski službenici pokušali odvući od požara on ih je napao kosirom. Dvojicu je ozlijedio.

Šimović se tada popeo na krov i ne želi sići.

Tijekom pisanja ovog teksta i dalje su trajali pregovori.

Tko je on?

Kako je objavio HRT Šimović je ratni veteran 116. neretvanske brigade te je obolio od PTSP-a. Poznat je i policiji po ranijem ekscesnom ponašanju te duševnom rastrojstvu.

Slobodna Dalmacija iz razgovora sa susjedima doznaje kako je policija već više puta intervenirala. Njegov prvi susjed kazao im je kako je policija Šimovića privodila, a sud oslobađao. Dodaje kako je bio i na psihijatriji, ali nakon povratka nitko ne kontrolira liječi li se i dalje.

Susjedi dodaju kako je govorio da ga prate i prisluškuju te da mu je smetalo sve i svašta, a navodno je uzeo i karton od svog liječnika pa je pitanje tko ga je uopće liječio.

 

Možda ti se sviđa

Crna kronika

ŠVERCERI U DOLINI NERETVE

Zbog nekontroliranog uvoza svinja u posljednje je vrijeme propalo više svinjogojskih farmi. Iz susjedne Hercegovine pristiže meso po nelojalno niskim
Crna kronika

Krao dizel iz vozila u Opuzenu i Pločama

Policijski službenici Policijske postaje Metković i Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške