Crna kronika Regija

Sudarili se cisterna i kombi kod Mostara: Smrtno stradao vozač cisterne

U kombiju slovenskih prometnih oznaka po navodima glasnogovornice Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru osam putnika zadobilo je lakše tjelesne ozljede.

Iz do sada neutvrđenih razloga cisterna s gorivom sudarila se jučer iza 16.00 sati s kombijem slovenskih prometnih oznaka 15-tak kilometara sjeverno od Mostara u mjestu Drežnici. Nakon toga cisterna je sletjela u Neretvu, a riječna struja odvukla ju je stotinjak metara nizvodno.

Na površini Neretve nastala je velike naftna mrlja.


Po riječima glasnogovornika MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevita Marića predvečer je stigao tim ronilaca koji su počeli potragu za vozačem cisterne.

Iz MUP-a HNK rečeno je da je smrtno stradao vozač cisterne M. I. rođen 1958. godine. Portal Klix saznaje da je riječ o vozaču kompanije Suša Commerce iz Visokog.

U kombiju slovenskih prometnih oznaka po navodima glasnogovornice Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru sedam putnika zadobilo je lakše tjelesne ozljede.

Oni su vozilima hitne pomoći prevezeni u Centar urgentne medicine gdje im je pružena pomoć.

Više sati je zbog prometne nesreće bio potpuno obustavljen promet na magistralnoj prometnici M-17 između Mostara i Sarajeva.

Foto: klix.ba

Tag