Crna kronika

Stari policijski znanac osumnjičen za još jedno kazneno djelo

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Korčula 38-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo teške krađe u pokušaju.


Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni početkom svibnja ove godine nasilno otvorio vrata trgovine na području Korčule i preko te trgovine nasilno ušao u trgovinu prehrambene robe oštetivši ulazna vrata.

Potom je došao do četiri registar blagajne koje je otvorio originalnim ključevima, međutim iz njih nije ništa otuđio budući su bile prazne.

Obzirom da se upalio alarmni sustav počinitelj se udaljio s mjesta događaja, a materijalna šteta koju je počinio nasilnim ulaskom u trgovine procijenjena je na oko 1.500 eura.

Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu u redovnoj zakonskoj proceduri, objavila je Policijska uprava dubrovačko neretvanska.

Foto: Ilustracija

Možda ti se sviđa

Crna kronika

ŠVERCERI U DOLINI NERETVE

Zbog nekontroliranog uvoza svinja u posljednje je vrijeme propalo više svinjogojskih farmi. Iz susjedne Hercegovine pristiže meso po nelojalno niskim
Crna kronika

Krao dizel iz vozila u Opuzenu i Pločama

Policijski službenici Policijske postaje Metković i Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške