Crna kronika

Prvi čovjek pločanskog Gradskog vijeća podnio neopozivu ostavku, evo na čemu je pao…

Nakon što je potvrđeno da je predsjednik Gradskog vijeća Ploča Aleksandar Ostojić podnio neopozivu ostavku na tu funkciju, pokušali smo doznati što se krije iza te njegove odluke.


Prema neslužbenim podacima do kojih smo došli iz dva neovisna izvora, riječ je o navodnoj povezanosti Ostojića s posjedom opojnih droga. Jedan od naših izvora uvjerava nas kako je policija ovog vikenda, prateći jednog od lokalnih dilera u Pločama, zaustavljala više osoba zbog sumnje da su od te osobe kupovali opojne droge. Tako su, između ostalih, zaustavili i pretresli predsjednika pločanskog Gradskog vijeća Ostojića kod kojeg su, uvjerava nas naš izvor, pronašli 0,5 grama kemijske supstance za koju se osnovano sumnja da je riječ o ‘christalmethu‘, poznatijem pod nazivom ‘flash‘. Nakon što mu je otkrivena opasna kemijska supstanca, Ostojić je izjavio da mu služi za osobnu uporabu.

Suočen s težinom prekršaja za kojeg je osumnjičen Ostojić je nakon toga podnio neopozivu ostavku na dužnost koju je obnašao.

Tekst: Dubrovački vjesnik
Foto: Ploče Online

Možda ti se sviđa

Crna kronika

ŠVERCERI U DOLINI NERETVE

Zbog nekontroliranog uvoza svinja u posljednje je vrijeme propalo više svinjogojskih farmi. Iz susjedne Hercegovine pristiže meso po nelojalno niskim
Crna kronika

Krao dizel iz vozila u Opuzenu i Pločama

Policijski službenici Policijske postaje Metković i Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške