Crna kronika

Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom

Jučer, 26. svibnja, oko 14.45 sati, na državnoj cesti D-8, u blizini Brsečina, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a dvije su teže ozlijeđene.
Prometna nesreća se dogodila kada je 45-godišnji vozač teretnog (kombi) vozila dubrovačkih registracijskih oznaka, krečući se u pravcu Dubrovnika, ulaskom u pregledni zavoj, prešao na suprotnu kolničku traku gdje je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka, a potom i u prednji dio osobnog vozila daruvarskih registracijskih oznaka koja vozila su se kretala iz suprotnog smjera.

Uslijed udara teže su ozlijeđeni 38-godišnji vozač osobnog vozila daruvarskih registracijskih oznaka, njegova 34-godišnja suputnica i 45-godišnji vozač teretnog vozila koji su, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezeni u dubrovačku bolnicu gdje je 34-godišnja suputnica u večernjim satima od zadobivenih ozljeda, nažalost, preminula.

PU dubrovačko-neretvanska
Foto: dulist.hr


Update, www.metkovic-news.com:

Tragičan epilog prometne nesreće koja se danas dogodila kraj Velikih žala, u blizini Dubrovnika.

Naime, nešto iza 14:30 sati na državnoj cesti D8, kraj Velikih žala – prema Dubrovniku, dogodila se teža prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe. U nesreći su sudjelovali tri vozila, dva osobna automobila i jedan kombi.

Najteže su stradali sudionici prometne nesreće koji su bili u Škodi Octaviji, daruvarskih registarskih tablica koja pripada tvrtki Konzum. Kako smo već pisali, u automobilu se kao suvozačica nalazila I. J. (34) iz Krvavca II, koja je svakog dana zajedno s kolegama odlazila na posao u Dubrovnik i popodne se vraćala kući.

34-godišnja I. J. je iza sebe ostavila dvoje malodobne djece, a mještani Krvavca koju su doznali za tragičnu nesreću, a kasnije predvečer i za smrtni ishod su u šoku i ne vjeruju da se to dogodilo.

Obitelji preminule izražavamo iskrenu sućut!