Crna kronika

Predsjednik Uprave Adris grupe Ante Vlahović doživio prometnu nesreću

Predsjednik Uprave Adris grupe i jedan od najvećih hrvatskih biznismena, 64-godišnji Ante Vlahović iz Rovinja, danas oko 15.45 sati doživio je prometnu nesreću ispred čvora Žminj na Istarskom ipsilonu iz koje je, srećom, izašao neozlijeđen.

Rovinjski je milijarder upravljao, sada karamboliranim, skupocjenim audijem S8, iz Pazina u pravcu Žminja, te se u jednom trenutku vozilom zabio u zaštitnu ogradu. U udesu nije sudjelovalo nijedno drugo vozilo niti je itko stradao, pa nije bilo ni potrebe za izlaskom na teren ekipe Hitne medicinske pomoći.

Nesreća se dogodila na dionici Pazin – Žminj, kilometar prije čvorišta Žminj, na mokrom kolniku. Prilikom našeg dolaska na mjesto događaja oko 17 sati, policija je preusmjeravala promet na zaustavnu traku autoceste, jer se još uvijek odvijao očevid. O uzrocima nesreće još se nagađa, moguće je da je riječ o nepažnji, umoru vozača ili prevelikoj brzini.


Osim policajaca i cestarskih ophodara na mjestu nesreće nije bilo sudionika, ili njih dvoje, jer se prema nekim neprovjerenim informacijama u automobilu nalazila i jedna ženska osoba.

Na uništenom automobilu nije bilo registracijskih pločica koje smo uočili u policijskom automobilu (320-PA), a osim razbijenih dijelova automobila, uočili smo odvaljen stupić koji inače stoji uz rub ceste.

novilist.hr