Crna kronika

PLOČE: Nije vratio 33 tisuće eura u dogovoreno vrijeme, 63-godišnjakinja ga prijavila policiji

Početkom ožujka ove godine u Policijsku postaju Ploče pristupila je 63-godišnjakinja koja je policijskim službenicima prijavila prijevaru.

U svojoj prijavi je navela kako je putem aplikacije za komuniciranje, od prosinca prošle do početka ožujka ove godine, komunicarala s 68-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine kojeg poznaje od ranije.

Tijekom razgovora 68-godišnjak je doveo u zabludu kako mu, zbog nastalih financijskih problema, treba financijska pomoć, te je tražio novce za koje je tvrdio da će joj uskoro vratiti. Oštećena je pristala pomoći mu te mu je poslala bonove u ukupnoj vrijednosti od 33 tisuće eura.


Budući novce u dogovorenom vremenu nije vratio, oštećena je cijeli slučaj prijavila policiji.

Temeljem raspisane potrage osumnjičeni je uhićen 10. ožujka u Slavonskom Brodu te je doveden u PP Ploče na kriminalističko istraživanje po završetku kojeg je, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo prevare, doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

PU Dubrovačko-neretvanska

Možda ti se sviđa

Crna kronika

ŠVERCERI U DOLINI NERETVE

Zbog nekontroliranog uvoza svinja u posljednje je vrijeme propalo više svinjogojskih farmi. Iz susjedne Hercegovine pristiže meso po nelojalno niskim
Crna kronika

Krao dizel iz vozila u Opuzenu i Pločama

Policijski službenici Policijske postaje Metković i Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške