Crna kronika

PLOČE: Napuhao skoro 3 promila, preko 10 tisuća kuna kazne

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježena je jedna prometna nesreća s ozljeđenim osobama u kojima je jedna osobe teže ozlijeđena, dok lakše ozlijeđenih osoba nije bilo. S materijalnom štetom zabilježene su dvije prometne nesreće.

Najveća koncentracija alkohola zabilježena je u Pločama

Najveća koncentracija alkohola od 2,73 g/kg izmjerena je tijekom redovne prometne kontrole u večernjim satima 19. travnja, 43-godišnjaku koji je upravljao s osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka Ulicom Vladimira Nazora u Pločama.


Vozač je isključen iz prometa i prekršajno je sankcioniran novčanom kaznom od 10.580,00  kuna i tromjesečnom zabranom upravljanja vozilima B kategorije.

Najveća novčana kazna izrečena je u Kuli Norinskoj

Najveća novčana kazna u iznosu od 11.580,00 kuna izrečena je 57-godišnjem vozaču osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka koji je u jučer, 24. travnja, u večernjim satima, zaustavljen tijekom redovne prometne kontrole u mjestu Kula Norinska.

Utvrđeno je da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola od 1,98 g/kg te da tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas.

Vozač je isključen iz prometa i prekršajno je sankcioniran gore spomenutim novčanim iznosom i tromjesečnom zabranom upravljanja vozilima B kategorije.